Kenapa kami buat pakej murah tetapi tinggal di hotel paling dekat dengan Masjidil Haram di Mekah.

1.Sebenarnya kami nak semua orang berpeluang tinggal di hotel safwah yang paling dekat dengan Masjid tu.

2.Sangat seronok sebenarnya bila boleh pergi bersama family dan dapat tinggal di hotel paling dekat tu. Jika pergi berkeluarga pun takda la berat sangat ketua keluarga nak bayar.

3.Dalam pakej yang kita sedia ni memang dah ada 5 kali Umrah, jadi puaslah sikit untuk beribadah tu. Persediaan bas dah ada, mutawwif pun akan bantu untuk bimbing sehingga 5 kali Umrah insyaAllah.

4.Dalam pakej ini juga kita sudah sediakan lawatan ke Toif secara percuma. Tak perlu nak tambah duit dah untuk ke sana lagi macam pakej lain. Dah ramai cerita pada kami nak pergi Toif secara percuma. Ya, memang dari awal kami sediakan lawatan ke Toif tu secara percuma untuk semua pakej premium kami.. Alhamdulillah.

5.Tentang hotel di Mekah ni juga di dalam bangunan hotel memang penuh dengan tempat makan seperti d’saji felda masakan semuanya melayu. Ada juga kedai makan arab dan lain-lain lagi. Jadi tiada isu nak makan. Dan sebab itu juga kami keluarkan makan dari pakej kami dan jadikan ianya sebagai pilihan. Siapa nak boleh tambah siapa taknak kami guide untuk makan di kawasan hotel insyaAllah.

6.Hotel di Madinah pula jemaah akan tinggal di Saraya Taba, Gulnar As Salam dan setaraf. Kawasan hotel di hadapan Masjid Nabi saw. Memang dekat sangat insyaAllah.

7.Bermacam lagi yang kami sediakan seperti Mutawwif dari Malaysia, Mutawwifah ke Raudhah dan pelbagai lagi yang kami sediakan.

8. Tarikh penerbangan bagi pakej ini kami buat dari 1 September sehingga April 2020 insyaAllah bagi yang berminat. Cuma cuti sekolah start dari 22 November sehingga awal Januari sahaja akan ada kenaikan kerana cuti sekolah. Yang lainnya semua harga seperti kami tawarkan RM4,990 sahaja.

9.Pakej ini hanya 5 malam Mekah dan 3 malam Madinah, jadi tak panjang sangat dan sesuai untuk urusan cuti dan sebagainya insyaAllah.

10.Jika berminat perlu segera kerana seat sangat terhad.

Semoga Allah mudahkan Tuan Puan untuk merancang ke Tanah Suci dengan baik dengan harga pilihan terbaik kami tawarkan ini.

CALL & WHATSAPP: 010-9475176
http://www.wasap.my/+60109475176

CALL & WHATSAPP: 011- 4003 3507
(dari h/p anda, klik disini): http://mtt1.wasap.my/

CALL & WHATSAPP: 011- 1313 9007
(dari h/p anda, klik disini): http://mtt2.wasap.my/

Hubungi Office : 03- 5523 5176
Email: salesteam@mursyidalharamain.com
.