Jom Umrah!

A4_pakejumrah20152016_mursyidalharamain (2)__1437461040_14.1.200.100

Bagi yang ingin merancang percutian keluarga bagi tahun 2015, bolehlah mencuba pergi bersama kami. Bagi yang pernah pergi bersama kami, pasti hendak pergi lagi. Dan bagi yang pernah pergi umrah akan mengatakan `Trip ni la yang Paling Best!`.

Kami menyediakan Mutawwif yang akan membimbing umrah anda sebanyak 5 kali. Pelbagai tempat ziarah melebihi 20 tempat bersejarah. Ziarah khas ke Bandar popular Jeddah, meniti perjuangan Rasulullah dan sahabat di Khaibar, Tempat peranginan tinggi di Taif malahan jelajah ke Tapak Warisan Dunia di bawah perlindungan UNESCO turut dijejaki di Madain Soleh. Makanan turut disediakan bagi memudahkan jemaah menumpukan sepenuh perhatian kepada amal Ibadah. Malahan jemaah juga mendapat perlindungan insurans tanpa kos tambahan.

Ape lagi..JOM BERSAMA KAMI 2015! Daftar seawal 4 bulan kerana tempat terhad.

Berikut adalah senarai pakej umrah dan ziarah yang disediakan:

Pakej Ramadhan

Pakej Umrah Standard

Pakej Umrah Group

Pakej Umrah Budget

Pakej Kembara Turki

Pakej Kembara Berkembar Umrah+Mesir

DAFTAR ONLINE SEKARANG!!

8 Comments:

  1. Ustaz mcm mana nak jadi wakil atau agent syarikat

  2. Assalamualaikum , masih ada ke pakej bagi pelajar yang di mesir untuk mengerjakan umrah pada sesi 2015 (hujung jan-awal feb 2015)

  3. Boleh saya dapatkan quotation untik 5 orang?

  4. Boleh ke jika kami mohon pehak tuan urus visa umrah saja utk kami?

    • Assalamualaikum, mohon maaf kerana sekarang pengurusan visa melibatkan juga hotel dan pengangkutan, pihak kami tidak dapat uruskan visa sahaja.

Leave a Reply